Подвійне громадянство в Україні: Кулеба пояснив, коли дозволять і назвав виняток

В Україні поки неможливо мати подвійне громадянство. Однак парламентарії вже працюють над законопроектом, який дозволить українцям мати подвійне громадянство. Про це розповів глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Читайте Знай в Google News!

Саакашвілі претендує на посаду прем'єр-міністра, влада погрожує його заарештувати

Стало відомо, що голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі може претендувати на посаду прем'єр-міністра Грузії.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Саакашвілі, скріншот з відео
Саакашвілі, скріншот з відео

Наскільки українці бідніші за німців: порівняли зарплати і пенсії - між нами прірва

Німеччина є найбільш соціально захищеною країною в Європі і платить своїм громадянам гідні зарплати та пенсії. Мінімальна зарплата німця 1584 євро (52 тисячі гривень).

В Україні мінімальна зарплата 5 тисяч гривень. Відповідно рівень заробітків у нашій країні вдесятеро менший, ніж у Німеччині.

Німеччина, скрін з відео
Німеччина, скрін з відео

Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному особняку з пляжем і садом: показали володіння політика

Протягом двох тижнів Юлія Тимошенко боролася з Covid-19. Лідер "Батьківщини" потрапила в лікарню і проходила інтенсивну терапію. У нардепа тримається висока температура. Згодом політик пішла на поправку і її виписали. Юлія Володимирівна вдома і навіть проводить наради з депутатами.

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube
Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

У мережі з'явилося нове відео переговорів СБУ і "вагнерівця": їздив у "відрядження" на схід України

Депутат від "Европейської солідарності" Володимир Ар'єв опублікував у соцмережі чергові копії документів, що вказують на проведення операції українськими спецслужбами, яку заперечують в Офісі президента.

Також Ар'єв опублікував текстовий запис допиту "вагнерівця", який був затриманий у Білорусі.

Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube
Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше