Авіакомпанія Wizz Air ввела збір за надання місць поруч на борту літака. Тепер українці, які звикли займати місця в літаку, де душа забажає, змусять платити за це гроші. Про це інформує avianews.com.

Читайте Знай в Google News!

Послуга "місця поруч" буде доступна лише двом повнолітнім пасажирам при покупці авіаквитків в рамках одного бронювання за тарифом Basic без включеного вибору місць. За послугу доведеться заплатити 12 євро при перельоті в одну сторону.

У Wizz Air повідомляють, що оплата послуги не дає можливості вибирати місця в салоні, але дає гарантію на посадку поруч. При цьому пасажири не будуть розміщені в аварійних рядах і біля входу.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дізнатися місця можна буде лише після онлайн-реєстрації, відкриття якої проходить за дві доби до вильоту.

Також слід зазначити, що компанія Wizz Air почала вказувати конкретні місця пасажирів в посадочних талонах в 2015 році. До цього вона використовувала принцип вільної розсадження, коли пасажири мали можливість займати будь-які вільні місця, крім тих, які розташовані в аварійних і перших рядах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лоукостер Wizz Air почав виконувати рейси зі Львова до Італії. Тепер львів'яни зможуть безперешкодно полетіти на вихідні або у відпустку закордон.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі через брак уваги охоронець "замінував" аеропорт: світить до 8 років в'язниці.

Також портал Знай.uа писав, як повернути гроші за авіаквитки під час карантину: покрокова інструкція.