У Туреччині посилюють заходи по боротьбі з коронавірусом через спалах захворюваності COVID-19. Так, за 7 вересня в країні зафіксовано 1703 нових випадки хвороби. Це рекордний показник для Туреччини з 15 травня.

Читайте Знай в Google News!

Про це прем'єр заявив на прес-конференції в Анкарі.

Через підвищений рівень заражень прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив про необхідність додаткових заходів боротьби з коронавірусом. Тепер кафе і ресторани будуть перевірятися ще більш ретельно. Також заборонені поїздки в громадському транспорті стоячи.

"Все включено" в Туреччині, скріншот: YouTube
"Все включено" в Туреччині, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що до зон підвищеного ризику відносяться такі міста, як Анкара, Стамбул, Ізмір і Бурса. Варто сказати, що щодо поїздок людей в туристичні зони поки з боку турецького уряду розпоряджень не було. Поки що в'їзд в країну для українців не обмежений.

Відпочинок у Туреччині, фото: Coral Travel
Відпочинок у Туреччині, фото: Coral Travel

Тести про відсутність коронавірусу Туреччина не вимагає, самоізоляція по поверненню в Україну не потрібна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українців можуть не пустити до Польщі довгі місяці - прощавайте, заробітки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харківській області прикордонники спіймали громадянина України, який намагався перейти кордон з Росією поза пунктами пропуску.

Також, "Знай.uа" писав, що у Польщі уряд змінив правила проходження обов'язкової обсервації для трудових мігрантів, у тому числі з України. Тепер замість проходження двотижневого карантину при в'їзді в країну достатньо тільки 10 днів.