Мешканці Сімферополя скаржаться на іржаву воду з крана. З понеділка, 7 вересня, у Сімферополі, Бахчисарайському і Сімферопольському районах через посуху і обміління водосховищ починається третій, найжорсткіший, етап обмежень подачі води.

Про це повідомляють "КрымРеалии"

Зазначається, що мешканці Сімферополя скаржаться владі на іржаву воду з кранів. Про це на нараді з водопостачання 7 вересня повідомила "глава" міста Олена Проценко.

У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео
У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео

"Питання населення стосуються дотримання графіків. Дуже турбує жителів селища Гресівського іржава вода, підвезення води і наповнення ємностей", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Водночас один з мешканців міста навіть провів експеримент в домашніх умовах. Він випарував 8 літрів водопровідної води і отримав кілька грамів іржі.

"Вода кольору кави. Жителі Сімферополя страждають від посухи і отримують воду за графіком, скаржаться на якість рідини води з крана. Один з них навіть провів експеримент: випарував 8 літрів водопровідної води і отримав кілька грамів іржі. Виробництво металу в домашніх умовах своїми руками.", - повідомляє Телеграм-канал "Украина в шоке.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила у Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я