Львівський осередок партії "Слуга народу" поширив інтерв’ю очільника Служби автомобільних доріг Львівщини Олега Берези, проілюструвавши його фотографією дорожньої розв’язки у російському Мурманську.

Схоже, в "слуг" проблеми з рекламою. Чи з географією. Чи може з чимсь іншим, але проблеми.

Так, Ірина Верещук, яка рветься у мери столиці, не знає, де у Києві знаходиться історичне місце. А львівські "слуги" взагалі поплутали своє рідне місто з російським Мурманськом.

У понеділок, 7 вересня, на сторінці "Команди Зеленського у Львові" у Facebook "слуги" оприлюднили інтерв’ю керівника Служби автомобільних доріг Львівщини Олега Берези про ремонт обласних доріг. Пост супроводжувався фотографією Олега Берези на тлі складної дорожньої розв'язки. Для цього колажу чомусь використали знімок розв'язки у російському Мурманську.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Можна було б припустити, що це фото надала львівським "слугам" сама Ірина Верещук, яка зняла його під час своєї "подорожі" на парасольці, залетівши невідомо куди. З її "знанням" географії це було б не дивно.

Однак, як з'ясувалось, це не так. Цей фотоколаж вже використовували і до "слуг" - в офіційному повідомленні ЛОДА про плановане будівництво Північного об'їзду Львова.

Першим використання російського фото для промоції інтерв'ю про ремонти доріг на Львівщині зауважив трускавчанин Андрій Пристай, припустивши, що це траса Омськ-Тюмень. Фото цієї дорожньої розв’язки і справді ще у липні 2018 року опублікував один з місцевих сайтів як ілюстрацію планованої нової розв'язки на трасі Омськ-Тюмень.

Як з’ясувало місцеве видання ZAXID.NET, насправді вперше фотографію цієї дорожньої розв’язки опублікували на урбаністичному форумі SkyscraperCity ще у 2016 році, її автором є Сєргєй Пяткін з Мурманська, який сфотографував розв'язку на об’їзній дорозі цього російського міста.

Однак, "слугам" варто було б знати якщо не географію, то хоча б те, що потрібно перевіряти матеріали, які вони використовують для реклами.

До слова, команду Ірини Верещук, яка "літає з парасолькою", спіймали на плагіаті.

Пані-мері ніяк не може повернутися 🤔😂

Geplaatst door Рукавички Кличка op Donderdag 3 september 2020

Ідея, сюжет і кольорова гама передвиборчого "шедевру" Верещук повністю збігаються з відео шотландської реклами вітряних електростанцій:

Ось так усе з зеленою командою. Бездарі, крадії, шахраї.

Geplaatst door Баба і кіт op Zaterdag 5 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верещук з парасолькою повисла над Києвом і оскандалилася на всю Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук

Також Знай.ua писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".