На календарі вже 10 вересня, а погода не поспішає ставати осінньою. Український Гідрометцентр опублікував прогноз, відповідно до якого українці ще зможуть деякий час насолодитися теплими днями бабиного літа.

За даними відомства, у четвер, 10 вересня, температура повітря підніметься вище +25 градусів. У жодній з областей не очікується дощів.

Малохмарна погода без опадів буде зберігатися по всій території.

Найтепліше буде на півдні і сході. Стовпці термометрів піднімуться до +27 - +29 градусів. На Сході буде дещо прохолодніше, до 22 градусів тепла. Сухий.

На півночі і в центрі країни повітря прогріється до +26 градусів, сухо сонячно.У столиці цього дня очікується до + 26 градусів. Без дощів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"На зміну похмурої ночі і ранку в Києві прийшов ясний день, і хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів", - повідомили синоптики.

Також синоптики попереджають жителів столиці про дуже високу пожежну небезпеку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.