У п'ятницю, 11 вересня, в більшості областях України буде дуже тепла і комфортна погода. Крім того, на всій території країни опадів не передбачається. Вдень у більшості областях температура +25 +27 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, 11 вересня на всій території України буде без опадів і сонячно.

Тепла і суха погода очікується в південних і східних регіонах. Стовпчики термометрів там піднімуться до + 27 + 29 градусів. У східних регіонах буде прохолодніше, до + 25 градусів, але без дощів. Нічна температура-до + 15 градусів.

На півночі і в центрі України повітря прогріється до +24 градусів, сухо і сонячно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

У Києві в п'ятницю також прогнозується суха погода. Температура повітря в столиці складе близько + 24 градусів.

погода на 11 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентра

Народний прогноз погоди в Україні

11 вересня відзначається свято Усікновення глави пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Цей день завершує літо:"Іван пісний прийшов, літо червоне повів". Наші предки стежили за журавлями: якщо з Івана пісного журавлі потягнули на південь, то осінь буде коротка, а зима – рання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.иа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.