У Каліфорнії дві найбільші пожежі в історії штату гасять у районі затоки Сан-Франциско. У південній частині Каліфорнії пожежі вирують в округах Лос-Анджелес, Сан-Бернардіно і Сан-Дієго.

Читайте Знай в Google News!

Через пожежі небо над західним узбережжям США забарвилося в криваво-помаранчевий колір. Американці стурбовані ситуацією, деякі навіть придумують сумні меми.

Через лісові пожежі в диму і попелі Центральна та Північна Каліфорнія. Жителі штатів Каліфорнія, Орегон і Вашингтон в жаху спостерігали, як все навколо огорнув густий смог. Небо над їх головами забарвилося спочатку в криваво-червоний, а потім в мутно-помаранчевий колір і стало нагадувати декорації до фільму про апокаліпсис.

Люди згадали Старий мем This is fine ("Все в порядку") про собаку в капелюсі, що сидить в обійнятій полум'ям кімнаті.

мем This is fine

Користувачі мережі навіть наклали на кадри оповитого помаранчевим смогом Сан-Франциско музику з фантастичного фільму Дені Вільньова "Той, що біжить по лезу 2049" – вийшло атмосферно.

Інші юзери порівняли те, що відбувається на вулиці зі знаменитою заставкою студії Warner Bros.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце".

Також портал Знай.uа писав, що під Дніпром полум'я зжерло все, що було у сім'ї, українців благають допомогти: "Ні грошей, ні даху над головою".