11 вересня 2001 року у США стався найбільший терористичний акт в історії людства, внаслідок якого загинуло близько трьох тисяч осіб — найбільше з них втратили життя при атаці на будівлю Міжнародного торгового центру у Нью-Йорку. Особливістю інциденту стало те, що сотні осіб мали змогу додзвонитися своїм близьким незадовго до своєї загибелі — і цим вони зробили останній подарунок тим, кого любили.

Саме історіям цих людей і присвячений матеріал видання Super. Знай.ua наводить витримки з розмов жертв теракту.

Теракт 11 вересня, фото з вільних джерел
Теракт 11 вересня, фото з вільних джерел

"Я ... милий, послухай уважно. Я в літаку, який захопили, дзвоню тобі з нього. Я тебе люблю. Будь ласка, передай дітям, що я їх дуже сильно люблю. Прости, милий ... Не знаю, що сказати. Троє чоловіків захопили літак, розгорнули його ... я чула, що один літак вже врізався в башту. Сподіваюся, я ще тебе побачу. Я тебе люблю"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мама, в нашу будівлю врізався літак. Зі мною все добре, я в безпеці, але тут дуже багато диму. Я просто хочу сказати, як сильно тебе люблю. Я подзвоню тобі, коли все закінчиться, ладно, мам? Бувай"

"Ронні, це я. Хотів сказати, що я люблю тебе і дівчаток, передай і мамі теж. Ми у Торгового Центру, туди врізався другий літак. Я люблю тебе, пізніше поговоримо" Волтер Хайнс, пожежник

"Джулс, це Брайан. Слухай, я в літаку, його захопили. Якщо все погано скінчиться, а, схоже, так і буде, просто знай, що я тебе безмежно люблю. Хочу, щоб у тебе все було добре, щоб ти раділа життю. І батьки теж, і всі інші. Я дуже тебе люблю. Побачимося, коли прийде час".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теракт 11 вересня: все про героїчний вчинок українця-пожежника, який увійшов до палаючої будівлі.

Як повідомляв Знай. ua, витягла з вогню трьох малюків і прославилася на всю Україну.

Також Знай.ua писав, що відпочинок українців у Туреччині обернувся трагедією, дружина загиблого розповіла деталі.