47-річна Летиція Ортіс Рокасолано виступає королевою-консорт Іспанії і дружиною короля Філіпа VI. У перший шкільний день дочок в школу відвіз батько, а жінка була відсутня, ймовірно, з вагомих причин. Проте вже сьогодні вона привезла старшу дочку Леонор і молодшу Софію в Мадридську школу Санта-Марія-де-лос-Росалес.

Читайте Знай в Google News!

Королева Летиція машину вела самостійно і перебувала за кермом в захисній масці і з розпущеним волоссям. Однак в якому одязі вона дісталася, розглянути не вдалося.

Королева Летиція у машинi, фото: Getty Images

Дочки ж були в шкільній формі, яка включає в себе сіру спідницю, Темний кардиган, гольфи, білу сорочку і чорні туфлі. Нещодавно їх сімейство було у відпустці, яку провели в Пальма-де-Майорці. Це традиційний відпочинок в серпні для Королівської сім'ї Іспанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вчора королева Летиція відвідала зустріч в іспанській асоціації проти раку в Мадриді, на яку одягла темно-синє плаття і лаковані туфлі на високих підборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма на "Танцях з зірками" видав, хто займе місце Джокера: "Полякова, Дорофєєва, Ткач?"

Як повідомляв "Знай.ua", молоденька дружина Петросяна показала архів з 74-річним чоловіком, як виглядали закохані до весілля. Так, пара, сидячи в студії, вирішили обговорити проблеми моди в Росії і світових дизайнерів.

Знай.ua писав, Тіматі кинув красуню-дружину з малолітнім сином, колишня ридає від горя: "Не витримав..."