Українець придбав у київському супермаркеті торгової мережі "Фора" три десятки яєць, кожне з яких виявилося зіпсованим.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації скарг на неякісні продукти, інші товари широкого споживання та магазини, які їх продають.

"І знову покупцям продають тухлі яйця: на цей раз в лотку було 30 штук, і всі 30 виявилися зіпсованими", — йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До публікації було прикріплено фото вже розбитих зіпсованих яєць.

Інцидент мав місце в магазині на Харківському шосе, будинок 8.

Про реакцію адміністрації супермаркету "Фора" не повідомляється; імовірно, споживач міг ве ж звернутися за законною компенсацією.

Це не перший подібний випадок з яйцями, який мав місце останнім часом у "Форі". Минулого місяця у супермаркеті, розташованому зовсім неподалік - на Харківському шосе, 16, жінка купила десяток курячих яєць. Коли вона прийшла додому та відкрила упаковку, то жахнулася: всередині виявилися протухлі, брудні та з грибком яйця з жахливим запахом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині виробник пригостив покупців булочками з "сюрпризами".

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям продають хліб, який за два дні перетворюється на смертельний "какао".

Також "Знай.uа" писав, що в продуктовому магазині Запоріжжя продовжують продавати прострочені продукти, а також порушувати всілякі санітарні норми.