Стало відомо, що в селі Щасливе в одному з популярних супермаркетів покупниця придбала яйця з сюрпризом всередині, і це далеко не "кіндер". Про це повідомляє Telegram-канал Народний ревізор.

Супермаркет, фото: Getty Images
Супермаркет, фото: Getty Images

Так, в супермаркеті "Фора", що на Харківському шосе, 16, жінка купила десяток курячих яєць. Коли вона прийшла додому та відкрила упаковку, то жахнулася: всередині виявилися протухлі, брудні та з грибком яйця з несприятливим запахом. Також як доказ були прикріплені до публікації фотографії зіпсованого продукту.

Лоток яєць, Telegram

В результаті, покупниці довелося в спеку повертатися назад до магазину. Відзначається, що на полиці лежали такі ж коробки та ніхто їх не прибрав. Жінка замінила лоток яєць на інший з доплатою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині виробник пригостив покупців булочками з "сюрпризами".

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям продають хліб, який за два дні перетворюється на смертельний "какао".

Також "Знай.uа" писав, що в продуктовому магазині Запоріжжя продовжують продавати прострочені продукти, а також порушувати всілякі санітарні норми.