У Вінницькій області 2 хлопців заради розваги перекрили залізничний переїзд і стріляли по кабіні машиніста поїзда.

У місті Погребище Вінницької області 2 чоловіків у віці 25 і 28 років автомобілем перекрили залізничний переїзд і влаштували стрілянину по поїзду. Все це знімали на відео, а потім виклали в Instagram. Про інцидент повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області.

Інцидент стався близько шостої ранку 9 вересня, повідомили в поліції.

"Затримані перебували в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. Зловмисники автомобілем перегородили залізничний переїзд в момент руху вантажного поїзда, який встиг зупинитися. Один із зловмисників бігав по коліях, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста. Чергова по залізничному переїзду просила їх припинити такі дії, проте хуліганів це не зупинило", - йдеться в повідомленні.

Приїхавши на місце злочину правоохоронці затримали неадекватів. Одному з них 25 років, іншому - 28. Молодший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. В автомобілі поліцейські знайшли пістолет, схожий на газовий. Його відправили на експертизу. Автомобіль вилучили на штрафмайданчик.

фото Нацполіції
фото Нацполіції

фото Нацполіції
фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

фото Нацполіції
фото Нацполіції

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському ТРЦ сталася одностороння дуель

Як повідомляв портал Знай.ua, у житловому масиві неподалік Рівного жінка розстріляла чоловіка і доньку, а собі пустила кулю в скроню

Також Знай.ua писав, у Франківську п'яний "снайпер" розстріляв спляче місто