Великим потрясінням для багатьох стала історія Маргарити Грачової. Молодій дружині чоловік відрубав сокирою кисті обох рук у грудні 2017 року.

Нещодавно Маргарита Грачова повідомила про нове заміжжя. Щаслива подія сталася ще рік тому, але жінка не поспішала про це розповідати.

У минулі вихідні Рита з Максимом вже відзначили ситцеве весілля. На честь цієї події Грачова розповіла про те, як познайомилася з майбутнім чоловіком.

"Приблизно два з половиною роки тому Макс написав мені у "ВКонтакте", і я несподівано побачила його повідомлення. На той момент у мене вже було 10 тисяч передплатників, і я рідко дивилася заявки в друзі, але тут реально доля. Я зайшла і серед купи заявок побачила його ненав'язливий текст: «Привіт, у тебе крутий протез, і він тобі дуже личить. Як будеш в Пітері, радий буду познайомитися. Ображати і чіплятися не буду! » І я відповіла, оскільки якраз була в Пітері на реабілітації. Ми домовилися про зустріч в центрі міста. Я переплутала виходи метро, ​​і Макс до мене біг взагалі з іншої станції. Так потихеньку почалися наші відносини, спочатку дружнє спілкування, нескінченні листування і дзвінки, адже між нами була відстань", - поділилася Рита.

Маргарита показала романтичну фотосесію, а також поділилася відеороликом, знятим в Санкт-Петербурзі.

"Просто так добре і радісно на душі за вас, будьте щасливі"; "Відразу видно, що поруч люблячий чоловік. Рита, як маленька дівчинка з ним, тому що відчуває надійне плече і любов", - пишуть в коментарях Грачової.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина, якій чоловік відрубав руки, кинула зухвалий виклик всім чоловікам-насильникам

Як повідомляв портал Знай.ua, Маргарита Грачова знову зібралася під вінець

Також Знай.ua писав, суд поставив крапку у дикій справі "серпуховського м'ясника"