Великим потрясінням для багатьох стала історія Маргарити Грачової. Як відомо, дівчині чоловік відрубав сокирою кисті обох рук у грудні 2017 року.

Чоловік Маргарити відвіз її до лісу поруч з підмосковним містом Серпуховим, де і скоїв страшний злочин, причиною якого стали ревнощі. Після цього він сам привіз її до лікарні, де лікарям вдалося врятувати їй одну руку. Замість правої кисті у Грачової зараз стоїть біонічний протез.

Незважаючи на жахливу трагедію і все пережите, дівчина продовжує жити повноцінним життям і збирається заміж. Про це Маргарита розповіла в мережі Instagram.

Маргарита Грачова, фото: Instagram
Маргарита Грачова, фото: Instagram

"У вересні я виходжу заміж, і зараз йде активна підготовка. Сподіваюся, вірус нам не завадить", — вона написала в блозі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ім'я обранця Грачова поки не назвала. Від колишнього чоловіка у Маргарити є двоє дітей: шестирічний Данила і семирічний Дмитро. Про те, що з нею насправді сталося, вона їм не говорила і говорила, що потрапила в аварію. Однак вона розуміє, що рано чи пізно вони все ж дізнаються правду.

Маргарита Грачова, фото: Instagram
Маргарита Грачова, фото: Instagram

Восени минулого року Грачова випустила книгу "Щаслива без рук", в якій розповіла про те, що трапилася з нею. Зараз, за її зізнанням, вона працює над другою книгою, яку планує представити публіці.

"Ми з мамою почали роботу над другою книгою, поки тільки плани, але, сподіваюся, в недалекому майбутньому ви зможете прочитати," — поділилася вона.

Також відомо, що колишнього чоловіка Маргарити засудили до 14-річного тюремного терміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розставила ноги і начепила хрестик – "Іноді я не вірю, виткано руками".

Як повідомляв Знай.uа українці платитимуть великі гроші за образу поліцейських.

Знай.uа писав, домашніх тиранів змусять заплатити десятки тисяч штрафу: проєкт вже в Раді.