Деякі категорії українців потраплять під виплату нових штрафів. За час засідання уряду був прийнятий документ, що передбачає зміни до Методики визначення розміру шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, зняття ґрунтового покриву без спеціального дозволу. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

Читайте Знай в Google News!

Тарас Висоцький, який виступає заступником голови Міністерства економічного розвитку і торгівлі, заявив, що штрафи були збільшені через порушення порядку використання земельних ділянок і недоотримання коштів від плати за використання землі до місцевих бюджетів.

"Уряд вводить ефективний механізм боротьби з порушниками земельного законодавства, збільшивши розрахунок збитків, орієнтовно, в три рази. Це зробить порушення земельного законодавства економічно невигідним", - повідомив він на засіданні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Було вирішено ввести кілька нововведень. Перше збільшує розміри сум середньорічного доходу від використання земель. Друге - середньорічний додатковий дохід, третє - зменшує нормативні втрати від знищення ґрунтового покриву без спеціального дозволу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві електричка зійшла з рейок, городяни оніміли від жаху: "Котимося в прірву з прискоренням"

Як повідомляв "Знай.ua", Дніпрянка вирушила на заробітки до Путіна і потрапила в рабство: "Тут або зброя, або наркотики”

Знай.ua писав, у Києві копи ганялися за нахабним викрадачем дівчата: запхав красуню в авто і дав по газах.