Погода в Україні в неділю, 13 вересня, принесе нам зовсім не осіннє тепло і яскраве сонечко. У більшості регіонів зберігатиметься тепла літня погода, опадів не очікується. Така інформація з'явилася на сайті Українського гідрометцентру.

В середньому, по країні буде зберігатися температура повітря + 23...+ 25 градусів. Прохолодніше всього буде на заході, крім Закарпаття, півночі та центру — тут буде температура від +20 - +22 градуса.

Опадів не очікується, вдень температура підніметься місцями до 29 градусів тепла. За прогнозом синоптиків, сьогодні очікується суха погода.

Температура на Закарпатті та у південній частині вночі 13-17°, вдень 25-29°; на решті території 12 вересня вночі 7-11°, вдень 21-26°.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

На Київщині без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 7-11°, вдень 21-24°.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Народний прогноз погоди:

13 вересня вшановується пам'ять святого Кипріяна, єпископа Карфагенського. У колишні часи в цей день спостерігали за мешканцями водної стихії: якщо жаби стрибають на берег і вдень квакають, а риби вистрибують з води - буде дощ. З цього часу на городах прибирають коренеплоди: морква, буряк, картопля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.