″Стали один одному дорожчими″: онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Акторка Анастасія Заворотнюк продовжує мужньо боротися з онкологічним захворюванням. За даними ЗМІ, зараз у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" начебто ремісія і вона може дозволити собі відпочити від лікування. Її чоловік, спортсмен-фігурист Петро Чернишов, робить все, щоб дружина скоріше пішла на поправку: працює не покладаючи рук, а весь вільний час проводить з актрисою. Така підтримка дуже важлива для Анастасії.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube
Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube

Сусіди розкрили правду про ставлення Шатунова до дружини і дітей: "Подати на мене в суд"

6 вересня Юрій Шатунов, який є мрією мільйонів, відсвяткував свій 47 день народження. Він заробив величезний стан, що дозволяє відчувати себе чудово все життя. Він має квартиру в Москві, подаровану Юрієм Лужковим, проте сам виконавець разом з сім'єю вже багато років проживає в Мюнхені. Зараз його гонорар становить не менше 15 тисяч євро.

Юра Шатунов, скріншот: instagram.com/shatunov.fan
Юра Шатунов, скріншот: instagram.com/shatunov.fan

Ретроградний Марс змусить відкласти важливі справи: астрологи попередили про небезпеку

Дослідники попередили про ретроградний Марс, який буде спостерігатися в період з 10 вересня по 14 листопада. Дослідження та поради про те, чого не потрібно робити в цей період, опублікувало видання Peopletalk.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Астрологічний прогноз, фото: pixabay.com
Астрологічний прогноз, фото: pixabay.com

Тисячі білоруських жінок знову кинули виклик Лукашенку: нічого не бояться і зривають балаклави з силовиків

У суботу 12 вересня у Мінську стартувала чергова протестна акція, яка отримала вже традиційну форму жіночого маршу. Колони мітингарок зустріли правоохоронці, частину учасниць ходи затримали.

Протести у Білорусі, скріншот: YouTube
Протести у Білорусі, скріншот: YouTube

Українські діти більше не побачать снігу - всьому виною глобальне потепління

Україну більше не наздоженуть суворі снігові зими через глобальне потепління, яке вплине на клімат в нашій країні. Степова зона, характерна для Південної України, внаслідок переміщення кліматичних зон на північ, торкнеться Києва. Про що повідомила еколог Людмила Циганок для видання УНІАН.

Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост
Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост