Українці полюбляють кпувати товар за акційними цінами. Так звані акціонери часто потрапляють у курйозні ситуації, коли на касі виявляється, що акція вже завершилась, а цінники ще не встигли змінити. Так, у супермаркеті "Рукавичка" міста Городенка по вулиці Шевченка дівчина хотіла купити вино, але тут її спіткала невдача.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина хотіла придбати алкогольний напій за акційною ціною, але поки дійшла до каси, то акція завершилась. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Дія акції закінчилася на касі. Дівчина хотіла купити вино за заявленою акційною ціною 99.90, а на касі виявилося, що вартість збільшилася до 119.90. Покупниця запитала у співробітників, в чому справа, але їй відповіли, що будуть пробивати товар за тією ціною, яку видає комп'ютер", - йдеться у повідомленні.

Рукавичка, фото: Телеграм / Народний ревізор
Рукавичка, фото: Телеграм / Народний ревізор

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Рукавичка, фото: Телеграм / Народний ревізор
Рукавичка, фото: Телеграм / Народний ревізор

Іноді і справді у супермаркетах не встигають замінити цінники, але любителів "акційних товарів" така ситуація надто напружує. Адже за знижкою купити в сто разів приємніше, ніж просто так.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.

Як повідомляв Знай.uа, цінники на українські огірки злетіли до небес - про салат і окрошку можна забути.

Знай.uа писав, слуги народу взялися за пенсії - з чим залишаться українці після чергової індексації.