Житель Одещини запропонував свої послуги ворожій розвідці ФСБ, здійснював шпигунську діяльність і навіть підготував диверсію на стратегічному об'єкті. На щастя, СБУ змогло попередити протиправні дії та затримати зловмисника.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення пресцентру СБУ.

"У травні 2020 року мешканець Одеської області ініціативно встановив контакт з кадровим співробітником ФСБ РФ. За завданням куратора спочатку він передавав спецслужбі країни-агресора інформацію про один з військових об’єктів Одещини. Також зловмисник запропонував представникам ворожої спецслужби свої послуги у вчиненні вбивств українських військових, задіяних в операції Об'єднаних сил.

У вересні 2020 року агент ФСБ отримав нове завдання від кураторів: здійснити диверсію на одному з об’єктів «Рівнеоблводоканал»", — розповідають в СБУ.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Вибуховий пристрій, фото СБУ
Вибуховий пристрій, фото СБУ

Затримали диверсанта спецслужбовці вже після того, як він заклав вибуховий пристрій. У випадку успіху ворожої операції без водопостачання залишилися б майже 50% споживачів Рівного та інших районів області.

Проти чоловіка вже висунуті звинувачення у державній зраді та диверсії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у школах " ДНР " заборонили українську мову і літературу

Як повідомляв портал "Знай.uа", путінські посіпаки двічі за добу порушили перемир'я

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові викрили хитрого перевертня в погонах