У Туреччині пронеслася потужна піщана буря, яка занурила столицю в морок. Відповідними кадрами поділилися користувачі соціальних мереж.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в суботу, 12 вересня, провінцію Анкара в Туреччині накрила потужна піщана буря, яка попередньо прийшла з Саудівської Аравії. Як виявилося, про стихійне лихо місцевих жителів ніхто не попереджав. А вже після проходу стихії, влада країни попросила громадян не залишати свої будинки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як стало відомо, в ході негоди постраждало 6 осіб. Найбільше постраждало місто Полатли. Піщана буря накрила північну частину провінції Анкара і знизила видимість до 1 кілометра.

Що примітно, до приходу бурі в Туреччині стояла спекотна сонячна погода. За інформацією місцевих синоптиків, піском все не закінчилося - після нього по країні пройшлася потужна злива з градом. Експерти також не виключили можливість повені деяких міст.

Анкара сьогодні 2020 🫂

Geplaatst door Anton Hodza op Zaterdag 12 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні кардинально зміниться Клімат.

Як повідомляв портал Знай.иа, у вересні Землю атакує найпотужніша магнітна буря.

Також Знай.иа писав, що ведмідь в" бойовій екіпіровці " забрався на військову базу і налякав армію.