Погода в Україні в понеділок, 14 вересня, принесе нам зовсім не осіннє тепло і яскраве сонечко. У більшості регіонів зберігатиметься тепла літня погода, опадів не очікується. Така інформація з'явилася на сторінці у facebook відомого синоптика Наталки Діденко.

Читайте Знай в Google News!

А вже наступні вихідні принесуть в Україну похолодання, зазначає синоптик. Хто надихався нинішніми суботою-неділею, теплим свіжим сонячним повітрям - той молодець.

"Бо вже наступного уїк-енду в Україну прийде суттєве похолодання! Похолодання розпочнеться в п'ятницю, 18-го вересня, і температура повітря вдень знизиться до +12+17 градусів. А ось у нічні години в кінці тижня в Україні вже навіть ймовірні перші заморозки, окрім південної частини", - зазначає синоптик.

Попереду - ще цілий тиждень чудової сонячної теплої погоди.
У понеділок погоду в Україні визначатиме антициклон Leiki. Тому знову парасолі та дощовики сумно лежатимуть без діла в коридорі - сухо та сонячно буде завтра повсюди.
Температура повітря також очікується комфортною, +23+27 градусів, на Закарпатті та в південній частині місцями +28+30 градусів. У Києві завтра оцей осінній рахат-лукум триватиме.
У столиці 14-го вересня буде сонячно та +25 градусів.
Так ще потриває кілька днів. Проте вже у четвер ввечері, за попередніми прогнозами, пройде холодний атмосферний фронт із дощем і в п'ятницю у Київ зайде холодне повітря, яке суттєво знизить температуру повітря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.