Погода в Україні в понеділок, 14 вересня, зігріє українців справжнім літнім теплом. Найближчими днями в Україні опади малоймовірні, повітря вдень прогріється до 25-30°. Про це йдеться у повідомленні відомого синоптика Наталки Діденко у facebook.

За її словами, цього тижня українці зможуть насолодитися літньою погодою, але вже до вихідних на Україну обрушиться справжня осінь.

Читайте Знай в Google News!

У понеділок, 14 вересня, по всій Україні буде тепло і сонячно, температура повітря підніметься до +21...+ 29 градусів. Опадів у цей день синоптики не обіцяють.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За попереднім прогнозом, така погода триматиметься в Україні практично весь тиждень. Поки сухо й сонячно - українці можуть щодня насолоджуватись милістю погоди. Найближчі дні варто використати з максимальною користю для роботи й синоптичного задоволення - якраз прийшов цей такий короткий час елегантного вбрання.

У п'ятницю, 18 вересня, температура повітря в більшості областей знизиться на кілька градусів, але все одно буде тепло. На вихідних 19-20 вересня похолодання буде більш значним: майже по всій країні температура вдень не перевищить +18 градусів.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 13 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.