Волонтер показав, у що перетворилась його рука після здачі донорської крові для допомоги нужденним. Майже вся синя і опухла рука, ледве згинається у лікті. Прикрий інцидент стався у Харкові в обласному центрі крові.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Читайте Знай в Google News!

Волонтер відгукнувся на брак донорської крові і вирішив здати свою. Результат видно на відео, голку ставила медсестра, а забирала невідома жінка, практично висмикнула з моторошним болем.

"Так і допомагай людям. Коли чоловік сказав їй про це, вона відповіла, що знає. Гематомі вже три дні, і вона тільки збільшується. Що буде далі-не зрозуміло, мазь слабо допомагає. Так і здавай кров нужденним. # Харків, обласний центр крові, Клочківська, 366", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні виник дефіцит донорської крові. А після таких ситуацій просто страшно здавати кров. Волонтер хотів допомогти хворим співвітчизникам, а покалічив себе. Тепер чоловіку самому потрібна допомога медиків...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка "повелася" на дешевий алкоголь і переплатила: не встигла дійти до каси.

Як повідомляв Знай.uа, цінники на українські огірки злетіли до небес - про салат і окрошку можна забути.

Знай.uа писав, слуги народу взялися за пенсії - з чим залишаться українці після чергової індексації.