Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 14 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. "Управляти природою можна, лише підкоряючись їй. (Френсіс Бекон)", дав настанову астролог. У цей день він радить більше відпочивати і не витрачати енергію даремно. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

За словами Павла Глоби сьогодні, 14 вересня, у день присвячений землі добре займатися заготівлею трав, більше відпочивати і не витрачати енергію даремно. Астролог закликав, не планувати нічого важливого на цей день. Натомість варто наводити порядок в будинку і офісі, завершувати раніше розпочаті справи.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube

Павло Глоба попередив, що хвороба, яка виникла в цей день, має помилкові симптоми, тому може стати хронічною. Ймовірні загострення гіпертонії, тому сьогодні бережіть серце.

В цей день спостерігали за рослинами, а по зірваних сьогодні квітах перевіряли свою життєву силу. Павло Глоба також нагадує про особливі знаки 14 вересня. Наприклад, якщо вас гукнули - знак допомоги ангела-хранителя. Порвалося взуття - до втрати захисту. Розбилося дзеркало - до розорення. Знайти дрібні гроші - до добробуту і удачі.

Щодо сновидінь, то віщими сьогодні є тільки кошмарні і конкретні сни, які приснилися на сході сонця. З продуктів корисними будуть хлібобулочні вироби з прісного тіста. На заході добре пом'янути своїх предків, випивши сухого червоного вина.

Сьогодні, 14 вересня, сприятливі чорний, темно-синій і коричневий кольори. Водночас відмовтеся від жовтих, червоних і помаранчевих тонів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грайливий настрій у Левів, яскравий день для Дів: гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тельці додадуть барв, Терези піддадуться почуттям — любовний гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, що таро гороскоп на жовтень: насичена робота та зміни принесе середина осені