У вівторок, 15 вересня, по всій території України буде сонячно, сухо і тепло. Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що гарну погоду зумовить атмосферний фронт, який залишить сухою всю Європу.

Читайте Знай в Google News!

За її прогнозом, така трохи літня погода протримається до п'ятниці, 18 вересня, а далі температурні позначки впадуть вниз.

Найспекотніша погода очікується у Вінницькій області та на Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть +26 +28 градусів.

Трохи прохолодніше буде на Півночі країни. Так, у Чернігівській та Сумській областях повітря прогріється до +22 +24 градусів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вітер буде північно-західним, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок теж прогнозується суха і ясна погода. Температура повітря в столиці складе +25 +27 градусів.

Рідкісна картинка - завтра в усій Європі дощу знайти буде важко, а точніше, неможливо. Бо потужний антициклон розкине...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 14 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

15 вересня вшановується пам'ять святого Маманта, батька його Феодота і матері Руфіни. В цей час відбувається перехід середньодобової температури повітря через +10 градусів. З середини вересня скидає листя черемха, порожніють пасовища. За старих часів наші предки стежили за заходом: якщо в цей вечір він буде червоний, то морозів довго чекати не доведеться.

погода на 15 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.