У вівторок, 15 вересня, по всій території України буде сонячно, сухо і тепло. Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що гарну погоду зумовить атмосферний фронт, який залишить сухою всю Європу.

Читайте Знай в Google News!

За її прогнозом, така трохи літня погода протримається до п'ятниці, 18 вересня, а далі температурні позначки впадуть вниз.

погода на 15 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Найспекотніша погода очікується у Вінницькій області та на Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть +26 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Трохи прохолодніше буде на Півночі країни. Так, у Чернігівській та Сумській областях повітря прогріється до +22 +24 градусів.

Вітер буде північно-західним, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок теж прогнозується суха і ясна погода. Температура повітря в столиці складе +25 +27 градусів.

Рідкісна картинка - завтра в усій Європі дощу знайти буде важко, а точніше, неможливо. Бо потужний антициклон розкине...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 14 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.