З'явилася інформація, що в селищі Чабани (Київська область) сталася вельми тривожна подія. Так, відома українська співачка Гайтана, яка проживає в селищі "Маєток" під Києвом, де буквально нещодавно свій будинок продав президент Володимир Зеленський, заявила, що десь неподалік пролунав потужний вибух.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Гайтани в мережі Facebook.

Публікація Гайтани, скріншот: Facebook
Публікація Гайтани, скріншот: Facebook

"О 00:15, в Іванковичах було чути великий вибух, від якого затремтіли шибки в будинку. Перед вибухом здалося, що падає літак. І зараз продовжує щось дуже голосно шуміти. Хто що знає і чув?", - написала артистка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях користувачі мережі пишуть про вибух газових труб у Чабанах.

"Аварія газової труби в Чабанах. Пишуть в групах", - відгукнулася коментатор Наталія Гуменюк.

Публікація Мамая Оселедовичко, скріншот: Facebook
Публікація Мамая Оселедовичко, скріншот: Facebook

Також користувачі соцмережі порівнюють шуми з гуркотом поїзда. А на аматорських відео показано, як по темній вулиці їде пожежна техніка. Через деякий час після вибуху з'явилися нові повідомлення про вибух газової труби високого тиску в Чабанах.

Что-то очень серьёзное взорвалось в районе Чабанов. Информация уточняется. О пострадавших на данный момент информации нет.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 14 september 2020

Жителі говорять про дуже сильний шум, який нагадує падіння літака. Більш того, жителям вулиці Польової рекомендують евакуюватися через загрозу нових вибухів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дороги Зеленського дали тріщину в Запоріжжі: "Велике розчарування".

Як повідомляв Знай.uа, шпигуни Путіна намагалися завербувати лікаря зі Львова і потужно отримали по шиї.

Знай.uа писав, від Зеленського зажадали припинити "вбивати" гривню: "Долар по 20".