Як навчаються учні в школах "ЛНР" - перший рік без української мови, підручники в макулатурі і літні вчителі. Про це пише УП.Життя. Карантин оголошували тоді, коли по "республіці" було менше 100 хворих і вчать при майже 800 хворих і 20 померлих від вірусу.

Читайте Знай в Google News!

З негласного - лікарні переповнені хворими пневмоніями, а саме число хворих коронавірусною інфекцією набагато нижче заявленого офіційно.

Обов'язкова шкільна вимога - маски. У шафці, в рюкзаку, під підборіддям, але в полі зору вчителя і на випадок перевірки. Обов'язкові антисептики, які потрібно носити в рюкзаках.

Школярі, фото pxhere
Школярі, фото pxhere

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

З нового - брак шкільних підручників, що поставляються сюди з російською гуманітаркою.

"Хочете, купуйте", - пропонує вчитель.

За батьківський рахунок купуються всі робочі друковані зошити до російських підручників і підручники англійської під вимоги конкретної школи.

Для заробітку "республіки" ці 400 рублів за два глянцеві зошити майже захмарна ціна.

У російських підручниках з навколишнього світу маса провокаційних питань про те, в якій країні ми живемо. І на це питання губляться відповідати і діти, і їхні батьки.

При перетині кордону з Росією практично всі власники паспортів громадян ЛНР губляться, що писати в графі громадянства. Російські прикордонники гидливо пояснюють: пишіть громадянство України. Ось адже як, паспорт громадянина ЛНР, а громадянство України.

Перераховуючи народності, що населяють могутню країну Росію, в підручниках немає згадки про українців, та й сама Україна не згадується там ніде, при тому, що населяють нашу "республіку" саме громадяни України.

Нове - обов'язкове переучування українських філологів у вчителів російської. Останній рік це відбувається безкоштовно через колишній ліпо. Колишніх вчителів української вчать колишні вчителі української...

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Червона" і "помаранчева" зони в Україні суттєво розширилися: список регіонів з найбільш жорсткими карантинними обмеженнями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підозри на коронавірус: сімейний лікар пояснила українцям, що тестують безкоштовно і за що доведеться заплатити.

Також "Знай.ua" писав, що пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій