Переважна кількість дитячих майданчиків в Україні несуть серйозну небезпеку для здоров'я та життя дітей. Про жорстоку реальність нагадав Дмитро Ревун у Фейсбук-групі "Захист прав дітей". Він розповів трагічну історію дитини, яка потрапила в реанімацію просто з дитмайданчика.

Читайте Знай в Google News!

"Тим хто не готовий прийняти жорстоку реальність, рекомендую відразу перегортати стрічку далі. Не втомлюся повторювати, про те що основна маса дитячих майданчиків несуть пряму загрозу життю дітей. Так сталося, що з молодшим братом Анастасії Лавренюк трапилася біда, серйозно постраждала дитина і за її життя триває боротьба. Нижче наводжу текст її публікації: "Мій молодший братик в реанімації.", - написав він.

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Автор допису розповів, що вже 5 днів лікарі борються за життя хлопчика, дитинство якого закінчилося трагедією на майданчику. За словами Дмитра Ревуна, Костик розгойдував дівчинку на гойдалці і у стрибку натрапив на штир, який хтось встромив, щоб маленьких діток уберегти від удару гойдалок. В результаті дитина отримала "проникаючу рвану рану на 20 см і розрив прямої кишки, а на четверту добу - відключення мозку".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми божеволіємо від того, що не може ніхто допомогти дитині. Хлопчик наш у дуже важкому стані. Найстрашніше, що ці штирі досі на майданчику Одеса вул. Сьома, будинок 5. Я прошу всіх допомогти поширити інформацію, щоб ніхто більше не вигадував встановлювати на дитячих майданчиках саморобні конструкції, адже винних у нашій країні не знайти. Хто буде відповідати??? Небайдужих я прошу молитися за здоров'я Костянтина. Нам дуже страшно.", - йдеться у повідомленні.

Автор допису наголосив, що задля уникнення подібних трагедій, всім нам варто пам'ятати про те, що "крім нас з вами, за дитячі майданчики несуть відповідальність або балансоутримувач, або місцеве самоврядування".

Скріншот: Дмитро Ревун / Фейсбук
Скріншот: Дмитро Ревун / Фейсбук

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко зробив гучне зізнання про карантин в Україні: "Не соромно"

Також "Знай.ua" писав, що пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій