Публічний секс зненацька шокував українців. У Кременчуці парочка закоханих вирішила зайнятися сексом на дамбі – просто посеред білого дня. Спостерігати яскраву картину, як хтиві коханці втілюють свої збочені фантазії, довелось на Власівській дамбі.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережах набуває популярності відео сексуальних утіх молодої пари, зняте на Власівській дамбі в неділю, 13 вересня.

"Ось так в нас люди відпочивають на дамбі. Власівка форева - серед білого дня", - коментує голос за кадром і продовжує знімати відео тремтячою рукою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Когось публічний секс розсмішив, кого обурив, але байдужих мало.

Але байдужих практично не залишається - кожен намагається висловитись з приводу цього відео.

Пара вирішила прилюдно розважитися, а відеозйомку взяв на себе звичайний перехожий. На пляжі зовсмі не видно людей, окрім закоханих, дамба безлюдна, тому і перепон для утіх у любителів публічного сексу не виникло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на одеському пляжі парочка не стримала тваринний інстинкт, а поліція зняла все на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кременчуці п'яний водій зайнявся сексом з пасажиркою на очах у копів.

Також портал Знай.uа писав, що в Харкові одна парочка без комплексів вирішила зайнятися сексом просто в самому центрі міста.