Спокон віків жінки виборюють розділення домашніх обов’язків у сім’ї, адже чомусь в Україні прийнято, що жінка за старообрядницьким звичаєм - берегиня домашнього затишку, а ще кухарка, прибиральниця, няня дітям і жриця кохання. Українка висловила крик душі про обслуговування, зобов'язання і жіночу роботу в шлюбі. Про це вона написала цілий пост-лекцію на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, вона з подивом спостерігає, як, виявляється, багато жінок вірять, що треба чоловікові просто пояснювати, що домашня праця не є чисто жіночою, що його треба ділити навпіл, просто треба домовлятися на березі, що догляд за дитиною - порівну, і всякі інші рожеві поні.

"Я - та сама жінка, яка домовлялася на березі. Це мені майбутній чоловік клявся, що все домашнє - навпіл, а вже коли з'явиться дитина, то він більшу частину візьме на себе, тільки роди. І перші два роки (рік до народження дитини і рік після) він неухильно цю домовленість дотримувався. Готував, пилососив, гуляв з сином, варив йому кашу і корисні овочі, займався пранням і прасуванням, а я думала, по-перше, яка я розумниця, зуміла донести до чоловіка необхідність справедливого розподілу обов'язків, а по-друге, яка я розумниця, що вибрала правильного мужика, який все це не просто вміє робити, а ще й не вважає ганебним, і виконує мої прохання (!) не після десяти нагадувань, а, припустимо, після двох-трьох", - розповідає жінка.

А потім, як водиться, щось пішло не так. Половина обов'язків чоловіка спочатку всохла до третини, потім до чверті. Потім і зовсім кудись пропала.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На всі мої запитання про те, як же домовленості, він відповідав щиро і здивовано: коли ми з тобою домовлялися, були зовсім, зовсім інші умови. Він тоді набагато менше працював і набагато менше заробляв. А зараз він страшно втомлюється на роботі і має повне право на відпочинок, на відміну від мене. Я заробляю в 10 разів менше нього, а значить, майже і не втомлююся на роботі. Тому справедливим розподілом тепер є такий, при якому всю домашню роботу я беру на себе", - пригадує вона.

Далі ще цікавіше. Вже перед самим розлученням чоловік сказав, що, коли вони з ним домовлялися ділити все порівну, він був в мене закоханий, і пообіцяв би що завгодно, тільки б я була рада. Він просто говорив те, що було приємно чути. Це ж були просто слова, а не клятва на крові, ображено додавав він.

"Не можна ж всерйоз сприймати обіцянки закоханого чоловіка! Ти приймала всерйоз?! Ахаха. Ну вибач", - цитує чоловіка українка.

Вже після розлучення, коли свої зобов'язання по вихованню сина він сам собі зменшив до годинної прогулянки раз на місяць, він сказав: "Для коханої жінки зробиш що завгодно, а для нелюбимої, вибач, робити не хочеться взагалі нічого".

І ще сказав, що тепер у нього дружина зовсім не вимагає рівного поділу домашніх обов'язків, тому що вона справжня жінка, на відміну від мене, і отримує від домашніх справ величезне задоволення. Обожнює готування, прибирання, прасування. Миття унітазу теж обожнює. І вона така, між іншим, далеко не одна.

"Тому варто тільки свиснути - і з таких справжніх жінок вишикується ціла черга за справжнім добре заробляють мужиком. Ідіотки-феміністки в прольоті. А на його століття нормальних жінок вистачить. В принципі, так і вийшло, зараз він одружений вже в четвертий раз, і, звичайно, на справжній Жінці, а не на ідіотці-феміністці, якій там треба якийсь справедливий поділ жіночих домашніх справ", - резюмувала вона.

#выступление_с_броневичка Про обслуживание, обязательства и женскую работу в браке Наблюдаю с удивлением, как,...

Geplaatst door Юлия Куфман op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, б'є значить любить? Психолог зізналася, про що мовчать ті, хто страждає від насильства.

Також портал Знай.uа писав, що Під Франківськом мотоцикліст влетів у стовп на шаленій швидкості, тіло нещасного збирали по всій дорозі

Також портал Знай.uа писав, що звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучено вимоги.