Пілот військового літака Су-27 ВПС України під час супроводу американських бомбардувальників B-52H Stratofortress у повітряний простір країни здивував високою майстерністю - просто вищим пілотажем, виконавши фігуру "Бочка".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікував YouTube-канал "Україна365".

Дані кадри знімалися під час супроводу американських бомбардувальників B-52H Stratofortress в повітряному просторі України. Один з пілотів зняв, як винищувач ВПС України "СУ-27" виконав фігуру "Бочка".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Літак злегка відхилився в сторону, завалився на спину і повернувся у вихідне положення. Пізніше відео поширилося в соціальних мережах: в коментарях користувачі мережі називають видовище красивим.

Також варто пояснити нашим читачам, що вперше за 26 років американські військові літаки Boeing B-52 Stratofortress з'явилися в повітряному просторі України. Вранці 4 вересня американські літаки вилетіли з авіабази Ферфорд, Великобританія. Вони пролетіли над Європою у супроводі винищувачів країн-членів НАТО і партнерів Альянсу.

На україно–польському кордоні B-52 зустріли винищувачі Су–27 і МіГ–29 Командування Повітряних сил ЗСУ. Вони супроводжували американські бомбардувальники до узбережжя Азовського моря і назад. Зазначається, що патрулювання було плановим. Мета - досягти взаємозамінності країн НАТО і партнерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Львівщину їдуть солдати НАТО, в Міноборони зробили термінове попередження.

Як повідомляв Знай.uа, військові літаки США над Україною: у Пентагоні пояснили, чому їх бомбардувальники прилітали до Криму.

Знай.uа писав, винищувач вліпився в дорожній знак на заході України: "Яка країна, такі й теракти".