У середу, 16 вересня, стало відомо, що Кабінет міністрів спростив процедуру подачі документів на отримання одноразової матеріальної допомоги для непрацюючих малозабезпечених сімей, осіб з інвалідністю або їх представників.

Читайте Знай в Google News!

Про це сказано в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики в Facebook.

"Урядом спрощено процедуру подання документів на отримання одноразової матеріальної допомоги непрацюючим малозабезпеченим особам, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та їх законним представникам. Проект постанови розроблений Міністерством соціальної політики і прийнятий на засіданні уряду 16 вересня 2020 року... Зокрема, це дозволить малозабезпеченим особам, особам (дітям) з інвалідністю подавати документи для призначення одноразової матеріальної допомоги за їх вибором: або в органи соціального захисту населення, або в центр надання адміністративних послуг", - повідомили у відомстві.

Крім того, постановою запроваджено норму про надання одноразової матеріальної допомоги в межах передбачених у законі про Державний бюджет України на відповідний рік бюджетних призначень для розпорядника цих коштів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

❗️Урядом спрощено процедуру надання документів на отримання одноразової матеріальної допомоги непрацюючим...

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Woensdag 16 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перерахунок пенсій 2021: кому пощастить отримати набавку.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців зобов'язали перераховувати щорічно виплати по аліментах, таким чином вводиться щорічна індексація аліментів.

Також портал Знай.uа писав, що молода матуся показала, як насправді працює реформа: 5000 гривень замість бебі-боксів.