Українці масово скаржаться на драконівські "злети" тарифів мобільних операторів. За дану справу вже взявся Антимонопольний комітет - з серпня він продовжує розслідування щодо законності підвищення цін на послуги.

Про це стало відомо завдяки заяві голови АМК України Ольги Піщанської.

Читайте Знай в Google News!

Увагу регулятора привернули і непрозорі умови надання послуг, і те, що в усі тарифи обов'язково включено мобільний інтернет — навіть якщо він людині не потрібен.

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, Антимонопольний комітет України (АМКУ) почав дослідження з питань дотримання українського законодавства мобільними операторами.

"Ми в серпні почали дослідження щодо дотримання нашого законодавства мобільними операторами. Зараз воно триває", - заявила Ольга Піщанська.

Піщанська повідомила, що останнім часом до АМКУ надходить велика кількість звернень громадян щодо необґрунтованого підвищення тарифів.

Серед проблемних питань ринку мобільного зв'язку голова АМКУ також назвала вартість окремих складових тарифних планів, обов'язковість включення до них послуг мобільного інтернету, а також порядок надання контент-послуг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, АМКУ змусив "Метінвест" взяти безпрецедентно невигідні зобов'язання при концентрації ШУ " Покровське".

Як повідомляв Знай.uа, нардеп Ігор Васильєв оскаржуватиме в суді легалізацію монополії "Тедіс-Україна" на тютюновому ринку.

Знай.uа писав, у Мінсоцполітики вирішили долю "пакету малюка": купити щасливе дитинство?