Недалеко від станції метро Лук'янівська, в Києві, 13 вересня сталася бійка між двома групами молодих людей. У неділю, повідомляє одна з постраждалих, вона в компанії своїх друзів відпочивала в непримітному дворі, який знаходився за супермаркетом АТБ.

Читайте Знай в Google News!

В цей же час, десь о 22-23 годині, поруч з ними проводила час компанія з 10-15 чоловік. Між ними було метрів двадцять. У якийсь момент до цієї дівчинки і її приятелям підходить молода особа, з якою їм вдалося дружньо поговорити і обмінятися акаунтами в соціальній мережі Instagram.

Через ще якийсь час до них в черговий раз підходить представник компанії, яка перебувала біля них, і повідомив їм про те, що перебуваючи в цій місцевості — слід ділитися алкогольними напоями. Після цих слів до молодої людини приєднується дівчина, яка згодом завдає тілесні ушкодження подрузі Лілії, яка повідомила про цю ситуацію.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олександр і Данило з постраждалої компанії спробували заступитися, але підійшов до них раніше молодий чоловік теж вирішив на них напасти і побити. Їм вдалося піти в бік супермаркету АТБ, проте за ними тривало переслідування. В результаті всієї цієї ситуації Лілія написала заяву на в правоохоронні органи на одну з нападників дівчат.

В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила Лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Запоріжжі на кладовищі оселилася перелякана дівчинка - спить прямо на могилах.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві розігнали торговців на Шулявці - де тепер купити кавун і картоплю.

Знай.ua писав, моторошна знахідка в парку перелякала киян, тіло ожило: "Як у фільмі жахів"