Сьогодні Новий Рік: хасиди, що застрягли на кордоні, надягли шаровари і заспівали гімн України

Директор Українського єврейського комітету Едуард Долинський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив про те, що на кордоні з Білоруссю відбулася незвичайна акція. Однак на якій саме ділянці це сталося, він не уточнив.

Лукашенко заявив про закриття кордону з Україною: "Зупиніть своїх божевільних"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив, що змушений закрити кордон із Заходом, насамперед – з Литвою і Польщею. Крім того, він зазначив, що кордон із "братньою Україною" буде "посилено".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Лукашенко, скріншот: Youtube
Лукашенко, скріншот: Youtube

Україна може позбутися безвізу через голову САП

Україна опинилася під загрозою втрати безвізового режиму з країнами Шенгенської зони. Причиною тому стала проблемна процедура призначення голови Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Віола фон Крамон-Таубадел
Віола фон Крамон-Таубадел

Набила обличчя і відірвала яйце: сільська доярка жорстко розправилася з ґвалтівниками

19-річна доярка Ксенія з передмістя Вінниці жорстоко розправилася з ґвалтівниками, які увірвалися до неї в будинок. Вона розбила їм обличчя, а одному з них відірвала яйце. Про це у своєму Facebook написав блогер Лучезар Панфілов.

Ксенія, фото Facebook Лучезар Панфілов
Ксенія, фото Facebook Лучезар Панфілов

Як супермаркети дурять покупців "вигідними акціями" і маніпуляціями з вагою

Український народний депутат Мар'ян Заблоцький на своєму Youtube-акаунті розповів про те, що супермаркети систематично обманюють людей, бо ціни на однакову продукцію можуть відрізнятися в різних магазинах, іноді в 2,5 раза.

Супермаркет, фото pxhere
Супермаркет, фото pxhere