У суботу, 19 вересня, по всій Україні буде сонячно, сухо, але прохолодно. Вночі в деяких областях можливі заморозки.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, найтепліше буде на Півдні України, однак і тут стовпчики термометрів не піднімуться вище позначки +19 +22 градусів.

Трохи прохолодніше – у східних областях, тут повітря прогріється до +16 +18 градусів.

погода на 19 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що прояснення і чисте небо посилять ймовірність заморозків на всій території України, крім південних областей.

"Отже, вихідні – холодна ніч, відносно теплий день і сонечко. На Сході України ще затримається сильний вітер", - зазначила вона.

У Києві в суботу буде прохолодно. Температура повітря вночі близько +5 +8 градусів. В околицях можливі заморозки 0 +3 градуси, а вдень температура не підніметься вище +20 градусів.

Все, як по писаному. Циклон крутився, фронт прийшов, дощі, грози і град зробили останній літній кніксен і, регогучи,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 18 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.