З Російської Федерації прийшли дуже моторошні новини. Так, в місті Набережні Челни (Республіка Татарстан) на автомобільний відеореєстратор потрапив дуже страшний інцидент - жорстоке вбивство чоловік біля торгового центру"Сіті Молл".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, жахлива розправа сталася в п'ятницю, 18 вересня, приблизно о 15:00. На кадрах видно, як чоловік з собакою бійцівської породи вибігають на проїжджу частину за жертвою. Першим на потерпілого накинулася тварина. Вчепившись зубами в челнинця, собака почала терзати його. Тим самим затримала жертву для господаря.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В результаті вбивця почав наносити удари сокирою по його голові і тілу. Моторошні травми виявилися несумісними з життям. Чоловікові було 32 роки. Відомо, що вбитий — співмешканець колишньої дружини нападника.

За версією слідства, коли 29-річна дівчина під'їхала на машині до місця роботи з коханцем, зловмисник підійшов до них і розбив вікно авто. Чоловік вискочив з салону і спробував втекти. Однак його наздогнала собака і повалила на землю. Скориставшись цим, вбивця напав. Після розправи він накинувся на колишню дружину.

Дівчині вдалося забігти в будівлю, де вона працює. Там її колега, помітивши закривавлену сокиру в руках переслідувача, злякав його, вистріливши з травматичного пістолета.

У підсумку 37-річного нападника затримали. У прокуратурі Татарстану повідомили, що мотивом для розправи послужили ревнощі. Слідчі порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство з особливою жорстокістю". Зловмиснику загрожує до 20 років колонії, довічний термін або смертна кара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Харкові п'яні в устілку підлітки розбили голову копу - посмів заарештувати.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі на зупинці знайшли бездиханне тіло-розправилися і кинули вмирати.

Знай.uа писав, хасиди-паломники окупували кордон-скрізь танці, сміття і бруд.