Один з паломників-хасидів, який не зумів потрапити на територію України, щоб відсвяткувати іудейський Новий рік Рош ха-Шана в Умані, на камеру подякував Президенту Республіки Білорусь Олександру Лукашенку за привітний прийом.

Читайте Знай в Google News!

"Lukashenko very good. Lukashenko good, good, good", - говорить він на відео, яке можна подивитися в Telegram-каналі "Perepichka News". Тоді як президенту України Зеленському дістався дистанційний стусан ногою. Раніше вони перебували на КПП "Нові Яриловичі" через рішення Кабміну про закриття кордонів для всіх іноземців.

Посол Ізраїлю в Мінську Алон Шогам подякував білоруській стороні за допомогу, тоді як раніше хасиди настільки хотіли потрапити на територію України, що на кордоні з Білоруссю наділи шаровари і виконали гімн. А зараз повністю звільнили територію прикордонного поста і залишили після себе гори сміття, щоб контрольно-пропускний пункт міг відновити свою роботу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У республіці на сьогоднішній день знаходяться більше 2,5 тисяч паломників-хасидів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві сурогатна мати продала китайцям "підроблену" дитину - "Притримував очі пальчиками"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні ковід "душить" з новою силою, але без рекордів-МОЗ оновив статистику на 19 вересня.

Знай.ua писав, "Щоб ви пригостили мене сиром": заміжня нардепка попалася на інтимному листуванні з жінкою.