Російський опозиційний лідер Олексій Навальний на своїх сторінках в соціальних мережах опублікував нове звернення, в якому йдеться про досягнення після отруєння "Новачком" і виходу з коми.

Читайте Знай в Google News!

Він заявив, що його відновлення є ясною дорогою, хоч і неблизькою. Навальний вважає сущої нісенітницею спроби самостійно налити собі води, які перетворюються в цілий атракціон, або телефон в руках, що є марним, як камінь.

Адже зовсім недавно він не впізнавав людей і не розумів, як розмовляти. Щодня вранці в палату до Олексія приходив лікар, який пробував разом з опозиціонером написати якесь слово на дошці. І в той же час Навальний розумів, чого від нього вимагає лікар, але не розумів, де брати слова. "Де знайти слово і як зробити так, щоб воно щось означало? Все це було рішуче незрозуміло. Втім, як висловити свій відчай, я теж не знав і тому просто мовчав. І це я ще описую пізній етап, який сам пам'ятаю", - написано в публікації.

Зараз видно результати відновлення, адже зараз Олексій Навальний схожий на хлопця, з тремтячими ногами, йдучи по сходах. Тоді як раніше він просто стояв і дивився.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Опозиційний лідер подякував лікарям університетської берлінської клініки "Шаріте" за вирішення головної проблеми. "Вони перетворили мене з "технічно живої людини" в того, хто має всі шанси знову стати вищою формою істоти сучасного суспільства, - людиною, яка вміє швидко гортати Instagram і без роздумів розуміє, де ставити лайки", — підсумував Навальний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом розшукують школяра в бежевих шортах - "Вийшов з дому ще 1 вересня"

Як повідомляв "Знай.ua", "Коли батько йде в декрет, а дівчина хоче бути військовою", - Зеленська пояснила, що таке рівність.

Знай.ua писав, бабуся принесла на весілля онука вірус: жінка незабаром померла, а невістку зацькували в мережі.