Україна потрапила до п'ятірки європейських держав, де стрімкими темпами поширюється коронавірусна інфекція. За загальним показником підтверджених випадків хвороби Україна займає в світовому рейтингу вже 25 місце.

Читайте Знай в Google News!

Про це свідчать дані, опубліковані на порталі Worldometer, який займається відстеженням статистики по коронавірусу в країнах світу.

Зокрема, зазначається, що за останню добу (18 Вересня, 2020 року) в країнах Європи найбільше нових випадків коронавірусу підтвердили у Франції, Росії, Іспанії, Великобританії та Україні. У цьому світовому антирейтингу Україна знаходиться на 15 місці.

Серед лідерів Європейського антирейтингу за загальною кількістю виявлених заражень продовжують залишатися Росія, Іспанія і Великобританія, Україна займає 7 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна опинилася на 25 місці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, МОЗ змінило правила самоізоляції-кому тепер обов'язково потрібен тест.

Як повідомляв Знай.uа, МОЗ встановило нові правила карантину в Україні - жодних закритих шкіл.

Знай.uа писав, сезон кліщів: у МОЗ розповіли, що робити після укусів комах.