Політична сила "Слуга народу" в одній тільки Донецькій області висунула 1254 кандидата в депутати. Про це стало відомо після конференції партії з висунення кандидатів у депутати та голови об'єднаних територіальних громад у Донецькій області, яка пройшла 19 вересня у Слов'янську. З'ясувалося, що представники партії візьмуть участь у виборах у всіх без винятку територіальних громадах області.

На конференцію приїхали нардепи від фракції "Слуга народу" Владлен Неклюдов (голова обласної організації партії) і Володимир Воронов, а також делегати районних і міських організацій політсили.

За словами Неклюдова, місцеві вибори-це продовження і фінальний елемент повного перезавантаження системи влади в Україні. Політик зазначив, що цей процес стартував з моменту перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, а продовжила його партія "Слуга народу", яка отримала більшість на виборах до парламенту.

"ЗеКоманда" йде на вибори. І ми закликаємо кожного українця підтримати кандидатів від Партії "Слуга народу" на виборах 25 жовтня 2020 року. Для того, щоб перезавантажити місцеву владу. Зробити її народною. Щоб українці, нарешті відчули, що влада в громадах - це їхня влада. І що вони не тільки вибирають, але впливають і контролюють"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він особливо підкреслив суворий відбір, який проходили всі без винятку кандидати. Окрім нульової толерантності до корупції, визначальне значення мали професіоналізм, реальне бажання змінювати на краще життя у своїх громадах та готовність докладати до цього максимум зусиль.

кожен з нас повинен пам'ятати, що ми - команда Президента. Ви втілюємо курс Президента у своїй громаді. Наш обов'язок доносити главі держави проблеми своєї громади і допомагати йому робити життя у своєму районі, місті чи селі кращим Владлен Неклюдов

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали, як "слуги народу" збираються подолати гендерні стереотипи в Україні

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні планують запровадити" гібридну " декретну відпустку

Також Знай.ua писав, правила декретної відпустки в Україні будуть змінені