Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі клієнтка поскаржилася, що її неповнолітнім дітям почали надходити дзвінки від співробітників банку через заборгованість їх батьків. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Жінка додала, що контактні номери дітей не давала і вона була шокована відповіддю в підтримці, де підтвердили дзвінки третім особам, в тому числі і неповнолітнім дітям.

"19.09.2020 з ПриватБанку з номера 050 325 91 58 моїм двом неповнолітнім дітям неодноразово були зроблені дзвінки на їх мобільні номери з питання присутньої заборгованості по карті батька. У мене був шок, коли подзвонила одна дитина і повідомила, що дзвонили з Приватбанку, розпитували хто вона по відношенню до боржника, і просили внести оплату. Через деякий час подзвонив друга дитина і повідомив теж саме. Дзвоню на 3700, уточнюю чи належить даний номер ПриватБанку, оператор Олена підтвердила що номер дійсно Приватбанку, пояснюю їй ситуацію, її відповідь мене ошелешив, що вони будуть дзвонити третім особам до повного погашення. Я їй прямим текстом»діти неповнолітні". Відповідь: "я вас розумію. Але щоб такого не повторилося, боржник повинен зателефонувати на гарячу лінію для звірки особистих даних». ПИТАННЯ»А ХТО ПРИВАТУ ДАВАВ ДАНІ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ"? І НА СКІЛЬКИ ПРАВОМІРНІ ДІЇ СПІВРОБІТНИКІВ БАНКУ?",- пише клієнтка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк заблокував українцю всі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку.

Як повідомляв Знай. ua, на курорті під Закарпаттям закривають єдине відділення ПриватБанку, українці повстали.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк залишає українців без коштів.