У Сполучених Штатах Америки буквально днями ледь не стався страшний випадок з президентом Дональдом Трампом. У Білий дім надіслали пакет, всередині якого була сильнодіюча отруйна речовина рицин. Але на щастя для Трампа, пакет до адресата не дійшов. Співробітники правоохоронних органів його завчасно перехопили.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомленні американського телевізійного каналу CNN з посиланням на два джерела в правоохоронних органах.

Дональд Трамп, фото: gettyimages
Дональд Трамп, фото: gettyimages

Були проведені два тести для виявлення отрути в пакеті. У матеріалі видання підкреслюється, що вся Пошта для Білого дому ретельно перевіряється на віддаленому об'єкті, перед тим, як відправити її в адміністрацію Дональда Трампа. Зараз цією справою займаються у Федеральному бюро розслідувань. Також до них підключилися і представники Секретної служби.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наскільки відомо, рицин - це дуже високотоксична речовина. Вона часто застосовується бойовиками. Отрута можна застосовувати у вигляді порошку, пари, гранул, або ж кислоти. Коли ця речовина потрапляє в організм, то викликає нудоту, блювоту, а також внутрішню кровотечу шлунка і кишечника, після чого відмовляються працювати печінка, нирки... Далі настає смерть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Трамп заборонить завантажувати ТікТок.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Marvel Кріс Еванс випадково показав свій супергеройський причиндал.

Знай.uа писав, на параді на підтримку президента затонули чотири човни.