З'явилася інформація, що в аеропорті "Бориспіль" громадянин Ірану намагався підкупити співробітницю Держприкордонслужби. Спробу хабара було здійснено під час заходів контролю пасажирів, які прибули з Єревану.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Держприкордонслужби України.

Хабар у "Борисполі", фото: прес-служба ДПСУ
Хабар у "Борисполі", фото: прес-служба ДПСУ

Повідомляється, що громадянин Ірану разом зі своїми двома товаришами прибув з Єревана до аеропорту "Бориспіль". Прикордонники, пославшись на обмеження на в'їзд в Україну для іноземців, відмовили йому в попаданні на територію країни.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак пасажир спробував дати співробітнику Держприкордонслужби хабар в 3 тисячі доларів, щоб він дозволив йому безперешкодно перетнути кордон. За його словами, він їде в Україну, щоб знайти тут роботу.

"Прикордонники від хабара відмовилися, натомість поінформували компетентні органи. Співробітниками ГО внутрішньої та власної безпеки "Центр" Держприкордонслужби правопорушення задокументовано та направлено повідомлення до Нацполіції за ч.1 ст. 369 КК України", - йдеться в повідомленні.

В результаті інциденту іноземцю було заборонено в'їзд на територію України на три роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українським водіям доведеться сплатити додатковий податок, кого торкнеться новий закон.

Як повідомляв Знай.uа, зі "Слуги народу" виключили ще одного нардепа-хабарницький скандал Олександра Юрченка набирає обертів.

Знай.uа писав, Зеленський згадав старі гасла про "посадки навесні", українці скептично посміхнулися.