Тотальний карантин: перша країна у світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу

В Ізраїлі вирішили ввести в країні повторні карантинні заходи через спалах коронавірусу. Таким чином, Ізраїль став першою країною, яка прийняла таке рішення. Ізраїль переживає другу хвилю коронавірусу.

Аеропорт під час карантину, скріншот: YouTube
Аеропорт під час карантину, скріншот: YouTube

Від Зеленського вимагають змінити гімн: "Як можна жити з такою установкою?"

На сайті петицій до президента Володимира Зеленського з'явився новий документ, який закликає змінити гімн України. На цей раз автор петиції навіть зміг запропонувати альтернативу — але вона навряд може стати загальновизнаною.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Вакцину від covid-19 скупили багаті країни: "Будуть без щеплень не менше 2 років"

Кілька найбагатших країн світу скупили більше половини всіх вакцин від коронавірусу, які почнуть масово виробляти вже найближчим часом. Про це заявили співробітники організації Oxfarm.

вакцинація, фото:mishka.travel
вакцинація, фото:mishka.travel

Другої хвилі ніхто не хоче: за обличчя без маски поліція оштрафує на сотні тисяч гривень

На туманному Альбіоні наступний тиждень стане вельми тривожним. Збільшення розміру штрафу до десяти тисяч фунтів (приблизно $13 тисяч) для порушників обмежувальних заходів, які було запроваджено через пандемію коронавірусу.

Поліція Лондона, фото: gettyimages
Поліція Лондона, фото: gettyimages

Слуги народу дозволили українцям купувати алкоголь і отримувати листи на е-паспорт

Народні депутати в Кабінеті Міністрів прийняли рішення розширити можливості е-паспорта. За допомогою програми тепер можна буде підтвердити вік і проводити банківські операції.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан