На сайті петицій до президента Володимира Зеленського з'явився новий документ, який закликає змінити гімн України. На цей раз автор петиції навіть зміг запропонувати альтернативу — але вона навряд може стати загальновизнаною.

Читайте Знай в Google News!

"Пропоную змінити гімн України. Гляньте на гімни інших держав - В одних славлять Бога, в інших говорять яке в них буде хороше майбутнє, треті оспівують королеву чи когось іншого, а в нас що? "Ще не вмерла "... Як можна жити із такою установкою? (Згадайте мультфільм "Острів скарбів", де один з героїв казав - "Как вы яхту назовете, так она и поплывет"). Як на мене - Україна дуже нещасна яхта, і вже дуже довго не може розправити паруса.

Як альтернативу пропоную пісню гурту "Без Обмежень" - Моя Країна.

Слова цієї пісні є відображенням останніх 6-ти років війни за незалежність із східним сусідом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В кінці пісні можна виділити наш девіз - "Знайте брати, нас не зламати"", — йде мова у петиції №22/105270-еп.

Наразі документ вже підтримало 76 осіб.

"Слава українцям, завдяки які зберегли і бережуть Україну!" — наголошує автор документу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Харковом зник 12-річний школяр з веснянками - втік до магазину за кіндерами.

Як повідомляв Знай.uа, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.