Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 21 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. "Зміни - це незмінність в мінливих обставинах. (Семюел Батлер)", дав настанову астролог. У цей день він радить лікувати зуби і прислухатись до попереджень. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

За словами Павла Глоби сьогодні, 21 вересня, для людей вольових і цілеспрямованих день хороший для вибору єдиного життєвого напрямку, сприятливий для активних змін. Корисно займатися ремеслами, облагороджуючи навколишній світ.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Павло Глоба попередив, що хвороба, яка виникла в цей день, говорить про забрудненість вашого організму. Можна лікувати зуби.

Якщо в цей день рветься взуття - це попередження про вашу беззахисність. Забруднитися - до матеріального неблагополуччя. Побачити велику кількість птахів - знак багатства і допомоги у важку хвилину. Доброю прикметою вважається ненавмисно пролите молоко, випадково знайдені дитячі іграшки.

Щодо сновидінь, то на яскраві сни можна не звертати жодної уваги. Приймати їжу, особливо хліб - до багатства. Блискавка, вогонь - до великих неприємностей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Корисна їжа у цей день - солодка каша з рису, пшона і родзинок, приготована на воді. Добре готувати страви з буряка. Сьогодні можна їсти побільше хлібобулочних виробів. Не рекомендується вживати в їжу м'ясо.

Сьогодні, 21 вересня, сприятливі пастельні тони. Відмовтеся від яскравих кольорів. Добре носити прикраси та вироби з міді.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грайливий настрій у Левів, яскравий день для Дів: гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тельці додадуть барв, Терези піддадуться почуттям — любовний гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, що таро гороскоп на жовтень: насичена робота та зміни принесе середина осені