Бабине літо йде в Україну! Скільки триватиме і де саме буде - розповідає синоптик Наталка Діденко.

Читайте Знай в Google News!

Щороку на початку осені приходить “бабине літо”, на яке усі чекають. Цього разу воно розпочнеться 22 вересня і триватиме плюс мінус тиждень. Практично по всій території України буде сухо, сонячно і без опадів.

Спека в Україні, фото з відкритих джерел
Спека в Україні, фото з відкритих джерел

"22-го вересня повсюдно в Україні очікується суха ясна погода - антициклон. Вночі можна милуватися зірками і місяцем, а вдень ще підбирати на ніс веснянок. Вітер завтра буде переважно південних напрямків, хіба на Сході ще побуде північно-західним", - розповіла Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”. Погода триматиметься у проміжку між +22 і + 27. Очевидно, Південь України буде спекотнішим - там можливі навіть + 30. Київ отримає близько +25, опадів не передбачається. Найвірогідніше, що дощ пройде аж наступної неділі над Західною Україною. “А вже в середу, 30 вересня, дощі пройдуть на значній частині території України", - розповіла Діденко.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто очікувати густих туманів - також “друзів” осені в нашій географічній зоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.